Resep: Sempurna Puding kastard berkuah paling sedap Langkah demi Langkah

Delicious, fresh and tasty.

Bonus Puding kastard berkuah paling sedap promo. Puding kastard yg paling laku keras di jb Beli sekali pasti nak lagi! Kami menawarkan caj penghantaran yg berpatutan dan harga yang murah! Resipi Cekodok Jejari Kentang Sedap & Paling Simple. *kuah kastard boleh dimasak awal & di simpan dlm fridge. *boleh dimkn bersama puding raja…puding roti…kek dll. *hiasi puding bersama fruit cocktail/lychee/longan.

Puding kastard berkuah paling sedap Resepi ni saya ambil dari blog thesisterscookingproject. Credit to her sebab Puding yang diletak susu cair lebih sedap berbanding puding biasa. Dengan rasa lemak dari susu cair dan manis dari jagung, ianya satu gandingan yang. Anda operkan merebus memanggang Puding kastard berkuah paling sedap mengadopsi 16 compound bersama-sama dengan 3 bersama-sama dengan. Ini Anda pergi efek.

proses dari Puding kastard berkuah paling sedap

  1. Siapkan of (bahan kastard).
  2. berikan 1/2 cup of tepung kastard.
  3. berikan 1/2 cup of susu cair.
  4. berikan 2 cup of air.
  5. tambahkan 1/4 cup of gula bisa di tambah.
  6. Anda perlu secubit of garam.
  7. sedikit of (BAhan kuah).
  8. sedikit 1 cup of susu cair conation.
  9. lalu 11/4 cup of air.
  10. Siapkan 3 sdm of gula / ikut selera.
  11. Ini 1/4 sdt of garam.
  12. sedikit 1/2 sdm of tepung kastard.
  13. lalu 1/2 sdt of vanila esen.
  14. gunakan of bahan toping.
  15. Anda perlu of fruit coktail.
  16. tambahkan of es batu.

Puding roti ni bila makan dengan sos kastard tu pergh sangat padu rasa dia. Kira lepas makan je kau akan terasa bijak. Kau terus boleh masuk clever girl yang mana soalan belum habis baca lagi ko dah jawab B. Haha Banyak-banyak kek, kek batik lah kek yang paling senang nak buat dalam dunia.

Puding kastard berkuah paling sedap prosedur

  1. Satukan bahan kastar masak sampai meletup letup sambil di aduk ya takut gosong dan masukan ke dalam cetakan yng kalian punya diamkan sebentar di suhu ruang dan simpan di kulkas sampai keras.
  2. Satukan bahan kuah kastard masak sampai mendidih dan dinginkan dan simpan di kulkas biar dingin.
  3. Cara penyajian letak puding di mangkok dan beri kuah kastar dan beri buah coktail dan beri es batu bila mau.

Puding Roti Berkuah Kastard ~ pasti menyelerakan anda semua. Resepi Puding Roti Bakar Sos Kastard. Resepi kuih bingka pandan paling mudah dan dijamin menjadi Resepi Puding Kastard Berkuah Koktail Try Masak Icookasia. iCookAsia. Buat Pencuci Mulut Yang Paling Ringkas Cuba Lah.